MERKEZEFENDİ İZMİR'DE KAYIP

Basketbol Süper Ligi'nde sezona Mersin mağlubiyetiyle başlayan Merkezefendi Basket, ikinci haftada konuk olduğu Karşıyaka'ya da 105-88'lik farklı skorla kaybetti.

Basketbol Süper Ligi'nde sezona Mersin mağlubiyetiyle başlayan Merkezefendi Basket, ligin 2'nci haftasında deplasmanda Karşıyaka'ya konuk oldu.

Karşılıklı sayılarla başlayan mücadelede ev sahibi periyot sonunda maça ağırlığını koyarak çeyreği 29-21 önde tamamladı. Periyot Karşıyaka'nın oyun üstünlüğü ile geçerken Merkezefendi sadece 2 sayılık üstünlük sağlayabildi.

KARŞIYAKA FARKI AÇTI

İkinci periyodun başından itibaren farkı açan Karşıyaka 6-0'lık seriyle skoru 35-21'e getirdi. İzmir ekibi, devamında yakaladığı 11 sayılık seriyle skoru 46-24'e taşıdı. Hücumda etkili oyununu sürdüren Karşıyaka, çeyrek sonuna 4 dakika kala 25 sayıyla en büyük farkı yakaladı (52-27). Bu dakikadan sonra Karşıyaka'ya ilk kez reaksiyon gösteren Merkezefendi Basket, 8 sayılık seriyle skoru 52-35 yaptı. Kalan bölümde farkı koruyan Karşıyaka, devreye 60-43'lük üstünlükle girdi.

MERKEZEFENDİ İZMİR'DE KAYIP

MERKEZEFENDİ İKİNCİ YARIDA MAÇTAN KOPTU

Karşıyaka'nın farkı 30 sayıya kadar çıkardığı üçüncü çeyrekte Merkezefendi Basket, oyundan tamamen koptu. Fark nedeniyle hazırlık maçı havasında geçen son çeyreğin ardından Karşıyaka maçı 105-88'lik farklı skorla kazandı. Merkezefendi, Mersin'in ardından Karşıyaka'ya da kaybederek 2 de 0 yaptı.

TYLER COOK DOUBLE-DOUBLE YAPTI

İzmir ekibinde James Webb, Merkezefendi Basket'te Sharife Cooper ve Tyler Cook kaydettikleri 23 sayıyla maçın en skorer oyuncuları oldular. Tyler Cook istatistiğine 11 ribaundu da ekleyerek double-double yapan tek oyuncu oldu.