DEPLASMAN MASRAFLARI DTO’DAN

Mali sıkıntılarla boğuşan ve şehrin sırt çevirdiği Denizlispor’a uzun süre sonra ilk maddi destek DTO Başkanı Uğur Erdoğan’dan geldi. Ligin 6’ncı haftasında deplasmanda Ağrıspor ile karşılaşan yeşil siyahlı ekibin tüm deplasman giderleri Denizli Ticaret Odası tarafından karşılandı.

Ciddi mali sıkıntılarla boğuşan ve çıkmaza giren Denizlispor, bu zorlu süreçte şehirdeki iş insanları ve yerel yöneticilerden de beklediği desteği alamamış, adeta kaderine terk edilmişti. Başkan Ahmet Yalın Yıldırım’ın göreve gelmesiyle yeni bir kıvılcım yakan Horozlar, öz kaynaklarıyla ayakta kalma mücadelesini sürdürüyor.

Yeşil siyahlı kulübe karşı oluşan önyargıyı kıran Başkan Yıldırım’ın göreve geldiği günden bu yana sergilediği şeffaf yönetim anlayışı, karşılığını almaya başladı. Yeşil siyahlıların Ağrıspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmanın tüm masrafları Onur Oymak ve Melek Sözkesen aracılığıyla, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan tarafından karşılandı. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “Bu anlamlı desteklerinden dolayı Denizli Ticaret Odası’na ve Sayın Uğur Erdoğan’a teşekkürlerimizi sunarız” denildi.

DENİZLİ HALKI VE İŞ DÜNYASINA ÇAĞRI

Denizli iş dünyasına da çağrıda bulunan yeşil siyahlıların paylaşımında, “Denizli halkını ve iş dünyasını, şehrimizin takımına sahip çıkarak aynı desteği vermeye davet ediyoruz. Hep birlikte, takımımızı daha da ileriye taşıyalım” ifadelerine yer verildi.