YAVUZ, "TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET"

Süper Amatör Lige Çalıköyspor beraberliğiyle başlayan Kalınkozspor, Şahinspor’u mağlup edip ilk galibiyetini almak istiyor.

Denizli Süper Amatör Ligi takımlarından Kalınkozspor, ligin ilk haftasında grubun güçlü takımlarından Çalıköyspor ile berabere kalarak lige 1 puanla start verdi. Hafta sonu Çivril İlçe takımlarından Şahinspor'a konuk olacak Çameli ekibinde tek hedef deplasmanda galip gelmek.

Şahinspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Kalınkozspor Kulüp Başkanı Osman Yavuz, “Geçtiğimiz hafta sonu sahamızda Çalıköyspor'u konuk ettik. Spor kamuoyunda ‘Kalınkozspor futbolcuları gitti, dağıldılar ve fark yerler’ düşüncesi vardı. Bu konuşmalar aksine bizi daha iyi motive etti. İyi mücadele ettik ve sahadan 1 puanla ayrıldık. Hafta sonu deplasmanda Şahinspor ile karşılaşacağız. Rakimiz de lige galibiyetle başladı. Bizim tek hedefimiz Şahinspor karşısında galip gelmek. Bunu başarabilecek yetenekli ve özverili bir futbolcu kadromuz var. Kalınkozspor tüm zorluklara rağmen başarılı olacak ve Play-Off’lara kalacaktır" diye konuştu.