ÇANLAR HOROZ İÇİN ÇALIYOR

Son üç maçından puan çıkaramayan Horozlar düşme hattına geriledi. Umutsuz futbol, sonuçsuz çaba taraftarı endişelendirdi. Aynı senaryoyu yaşamak istemeyen camia faturayı Mavioğlu’na kesti.

Nesine 3’ncü Lig 4’ncü Grup’ta mücadele eden Denizlispor’da kan kaybı sürüyor. Sezona sahasında Bergama galibiyetiyle başlayan Horozlar, Bursa Nilüfer, Polatlı ve Erciyes maçlarından beraberlikle ayrılarak galibiyete hasret kalmıştı. Özellikle oynanan futbol ve hücumda üretkensizlikle kötü gidişatın sinyalini veren Denizli ekibi, son 3 maçta çöküş yaşadı.

ÜST ÜSTE 3 MAĞLUBİYET

Ligin 5’nci haftasında sahasında konuk ettiği Tepecikspor’a 2-0’lık skorla mağlup olan yeşil siyahlılar, Ağrı deplasmanından da 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Maraş karşısında çöküşe ‘Dur’ demek isteyen Horozlar, istediği sonucu yine elde edemedi. Rakibine 4-0’lık farklı sonuçla mağlup olan Horozlar, üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı.

DÜŞME HATTINA GERİLEDİ

Denizlispor oynadığı 7 maç sonunda 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 6 puanda kaldı. Denizli ekibi 16 takımlı grupta haftayı 12’nci sırada kapattı. Son oynanan ve farklı kaybedilen Maraş maçının ardından yeşil siyahlı taraftarlar kötü gidişatın sorumlusu olarak teknik direktör Çağdaş Mavioğlu’nu gösterdi. Maç sırasında tribünlerden istifa sesleri yükselirken sosyal medyadan yapılan yorumlarda da Mavioğlu hedef gösterildi. Yeşil siyahlı taraftarlar Mavioğlu’nun istifa etmesini isterken daha önce görev yapan Bülent Ertuğrul’un tekrar göreve gelmesi yönünde yorumlar yapıldı.