DEĞİRMENÖNÜSPOR'DA SON GÜN BOMBASI

Süper Amatör Ligi takımlarından Değirmenönüspor, transferin bitimine bir gün kala önemli bir hamle yaptı. Kırmızı-beyazlı ekip, tecrübeli futbolcu İsmail Parım’ı kadrosuna kattı.

Denizli Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Değirmenönüspor, transferin son gününde Denizli'de birçok kulüpte forma giymiş tecrübeli futbolcu İsmail Parım'ı renklerine bağladı. Ligin ilk iki haftasında henüz puanla tanışamayan Değirmenönüspor, bu hafta sonu güçlü rakibi Gürpınarspor’a konuk olacak.

"ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLACAK"

Değirmenönüspor'un teknik sorumlusu Ali Başışık, Gürpınarspor maçının kendileri için bir çıkış maçı olacağını ifade etti. Artık puan kaybına tahammüllerinin kalmadığını belirten Başışık, şunları söyledi:

"İlk iki hafta şanssız puanlar kaybettik. İlk haftada 4 oyuncumuz ciddi sakatlıklar yaşadı. İkinci hafta bu oyuncularımızdan yoksun bir şekilde Akkonakspor maçına çıktık ve çok iyi mücadele ettik, ancak son saniyede yediğimiz şanssız golle mağlup olduk. Takımımız genç oyunculardan oluşuyor. Genç olmalarına rağmen sahadaki özveri ve hırsları bizi sevindiriyor. Gürpınarspor maçına sıkı hazırlanıyoruz ve deplasmandan puanla dönmek istiyoruz. Yeni transferimizle de kadromuzu güçlendirdik. Belki transferin son gününde bir ya da iki takviye daha yapabiliriz."

DEĞİRMENÖNÜSPOR'DA SON GÜN BOMBASI

YÖNETİMDEN FUTBOLCULARA BAKLAVA MORALİ

Değirmenönüspor yönetimi, moral motivasyonu artırmak amacıyla antrenmanda futbolculara baklava ikram etti. Futbolcular, bu jest karşısında memnuniyetlerini dile getirirken, hafta sonu oynanacak Gürpınarspor maçında puan sözü verdiler.

Kulüp Başkanı Ahmet Soyel yaptığı açıklamada, ilk iki haftada iyi futbol oynamalarına rağmen şanssız puanlar kaybettiklerini belirtti. Soyel, futbolcularına güvendiklerini ve kalan maçlarda iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını söyledi.