KIRALAN-KALINKOZ PUANLARI PAYLAŞTI

Süper Amatör Ligi B Grubu’nda oynanan Kıralanspor - Kalınkozspor maçında puanlar paylaşıldı.

Karşılaşmaya iki takım da dengeli bir oyunla başladı. Kıralanspor, 18. dakikada Emin Akışık’ın golüyle 1-0 öne geçti. Kalınkozsporlu futbolcular, golün ofsayt olduğunu iddia ederek maçın hakemine itirazda bulundu. Kalınkozsporlu Şükrü ve Teknik sorumlu Sinan Çakal, kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu olayların ardından maçın tansiyonu yükseldi.

Kalınkozspor, maçın 88’nci dakikasında Emre Tanrıkulu’nun attığı golle skoru eşitledi. Başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

KULÜP BAŞKANI YAVUZ’DAN HAKEM HATALARINA TEPKİ

Kalınkozspor Kulüp Başkanı Osman Yavuz, hakem hataları nedeniyle kritik puanlar kaybettiklerini belirtti. Yavuz, “Ligler henüz 3 hafta önce başladı.Ancak takımımıza karşı yapılan hakem hataları, puan kaybetmemize neden oldu. Kalınkozspor’a karşı yardımcı hakemin uyarısıyla defans oyuncumuz Şükrü’ye kırmızı kart gösterildi. Teknik direktörümüz ise görev bölgesini ihlal ettiği gerekçesiyle oyundan atıldı. Artık hakem hatalarının son bulmasını istiyoruz. Ekonomik zorluklarla ayakta tutmaya çalıştığımız kulüplerimizin bir de hakem hataları yüzünden puan kaybetmesi bizi üzüyor. İnanıyorum ki ilerleyen haftalarda daha dikkatli olacaklar. Kalınkozspor olarak önümüzdeki haftalarda daha iyi performans sergileyip galibiyetler alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.