AYYILDIZ ZORLANMADAN KAZANDI

Deplasmanda Kuşpınarspor’a konuk olan Denizli Oto20 Ayyıldızspor, sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Denizli 1’nci Amatör Ligi B Grubu’nda oynanan Kuşpınarspor - Denizli Oto20 Ayyıldızspor karşılaşmasını, deplasman takımı Denizli Oto20 Ayyıldızspor rahat bir şekilde 4-1 kazandı. Servergazi Sahası’nda oynanan karşılaşmada Ayyıldız, 17’nci dakikada Ali İhsan’ın golüyle öne geçti. Golün hemen ardından Kuşpınar Ömer’in golüyle skoru 1-1’e getirdi. Baskılı oyununu sürdüren Denizli Ayyıldız, 25. dakikada Mehmet’in golüyle yeniden öne geçti ve durumu 2-1 yaptı. Maçın 30’ncu dakikasında Göktürk Can takımının üçüncü golünü attı. İlk yarıyı Ayyıldız 3-1 önde kapattı.

İKİNCİ YARIDA KONTROLLÜ OYUN

İkinci yarıda skor avantajıyla sahada daha kontrollü bir oyun sergileyen Ayyıldız, 65’nci dakikada Osman’ın attığı golle durumu 4-1’e getirdi. Kalan bölümde başka gol olmayınca Ayyıldız, sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetle puanını 6’ya çıkaran Denizli Oto20 Ayyıldızspor haftayı averajla 3’ncü sırada tamamlarken, Kuşpınarspor 6 puanda kalarak 4’ncü sıraya geriledi.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Ayyıldızspor Teknik sorumlusu Hasan Metin, galibiyetten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Metin, “Maça baskılı başladık ve öne geçtik. Ardından yediğimiz golle karşılaşma 1-1 oldu, fakat golün şokunu atlatıp baskılı oyunumuzu sürdürdük. Futbolcularımın gösterdiği istekli ve etkili futbol bizleri çok mutlu etti. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşır ve Süper Amatör Ligi’ne çıkarız” diye konuştu.