GÜRPINAR GÜRLEDİ: 8-1

Denizli Süper Aamatör Ligi A Grubu’nda mücadele eden Gürpınarspor, sahasında konuk ettiği Değirmenönüspor’u 8-1’lik farklı skorla mağlup etti.

Süper Amatör Ligi A Grubu’nda oynanan Gürpınarspor - Değirmenönüspor maçını, ev sahibi Gürpınarspor 8-1’lik farklı bir skorla kazandı. Maçın her iki devresinde de atak ve baskılı oynayan Gürpınarspor, galibiyete rahat uzandı.Çivril ekibine galibiyeti getiren goller Volkan Elçi (2), Sami Doğan (2), Tarık Kaplan, Samet Deniz, Ali Osman Erdoğan ve Kerim Kılıç’tan geldi. Değirmenönüspor'un tek golünü ise Abdülkadir Çiftçi kaydetti. Bu galibiyetle puanını 6'ya çıkaran Gürpınarspor, haftayı averajla 3'ncü sırada tamamladı. Henüz puanı olmayanDeğirmenönüspor ise haftayı 8'nci sırada tamamladı.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Gürpınarspor Teknik Sorumlusu Serdar Ertaş, “Her karşılaşmaya aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Rakiplerimizin sıralamadaki yerine bakmıyoruz. Biz iyi futbolumuzu sahaya yansıtmak ve galip gelmek için çalışıyoruz. Her hafta futbolumuzu daha da geliştirerek oynuyoruz. Futbolcularımın performansından memnunum. Bu güzel galibiyetten dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.