SÜRECİ DEVAM ETTİRİYORUZ

Denizlispor’da 7 haftadır galibiyet göremeyen teknik direktör Çağdaş Mavioğlu, istifa çağrılarına yanıt verdi. Mavioğlu, “Çok zor bir dönemde sorumluluk aldığımızın bilincinde olarak bu zorlu süreci devam ettiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Nesine 3. Lig 4. Grup’ta zor günler geçiren Denizlispor, Kırıkkale deplasmanından 1 puanla dönerek üst üste 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdi. Ancak yeşil-siyahlı ekip, 7 maçtır galibiyet hasreti çekiyor. Yaşanan sıkıntılı süreçle ilgili açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Çağdaş Mavioğlu, ‘istifa’ söylemlerine de değindi. İşte Mavioğlu’nun yayınladığı basın açıklaması;

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

“Göreve geldiğimiz günden bugüne, yönetimimiz, ekibim, oyuncularımız ve personelimiz, birlik ve beraberlik içinde üstün gayret sarf etmekteyiz. Çok zor bir dönemde sorumluluk aldığımızın bilincinde olarak bu zorlu süreci devam ettiriyoruz. Camiamızın büyüklüğü ve omuzlarımızdaki sorumluluk, kulübümüzün içinde bulunduğu finansal durum, genç bir oyuncu kadrosuna sahip olmamız, cefakâr taraftarımızın uzun zamandır süren başarısızlıklardan dolayı tahammülünün kalmaması yaşadığımız zorluklardan yalnızca bazıları. Ayrıca bilinmelidir ki bu sorunlara şu an var olma mücadelesi veren 30 kişi sebep olmadı ve bu sorunlara yönetimimizin, ekibimin ve oyuncularımızın tek başına çözüm bulması maalesef mümkün değildir.”

“ELEŞTİRİLER DOĞAL AMA DENGE ÖNEMLİ”

Eleştirilerin olması kadar doğal hiçbir şey yok ancak, sezon başında “Puan Bile Alamazlar” şeklinde yorumlar yapılıyorken, bugün takım maç kazanamıyor diye eleştiriliyoruz. Tüm samimiyetimle söylüyorum, Tepecik maçı dışında almamız gereken tüm puanları aldık. Polatlı ve Kırıkkale maçlarında ekstra puanlar da aldık diyebilirim. Ligimizdeki bazı kulüpler yüksek bütçelere sahipler ve hatırı sayılır miktarda paralar harcadılar. Eleştirileri de bu dengeyi de gözeterek yapmak gerekiyor diye düşünmekteyim.

Genç bir takımız ve sabırlı olmak durumundayız. Genç oyuncularımız baskıdan ve protestodan çabuk etkilenebiliyorlar. İç saha maçlarında bu sabrı sizlerden özellikle rica ediyorum. Unutmayalım eğer biz bu ligde kalacaksak bu çocuklarla kalacağız!  Hepimize düşen sorumluluk, bu takıma koşulsuz şekilde destek olmaktır. Bu yüzden taraftarımızın 12. oyuncu olması gerekiyor!"

“MÜCADELEMİZİN UMUT VERİCİ OLDUĞUNA İNANIYORUZ”

"8 maç sonunda aldığımız 7 puandan elbette memnun değiliz, ancak eleştirildiği gibi çok kötü bir durumda da değiliz. Bunu söylerken aldığımız puanların rahatlığıyla değil, gösterdiğimiz mücadele ve çabanın verdiği umutla söylüyorum. Biz ekip olarak Denizlispor’a gelirken nasıl umutluysak, hâlâ aynı duygularla çalıştığımızı belirtmek isterim. Son olarak istifa konusuna de değinmek isterim. Sezon başında sayın başkanla olan görüşmemizde birbirimize verdiğimiz sözler, şehre karşı olan sorumluluk ve biraz önce bahsettiğim “UMUTLA” görevime devam etmekteyim. Bu saydıklarımızın olmaması durumunda ya da faydalı olamadığımı düşünürsem, görevde durmayacağımın bilinmesini isterim."