NİHAT ZEYBEKCİ BABA OCAĞINDA PEKMEZ KAYNATTI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, her yıl olduğu gibi bu yıl da Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Pınarlar köyünde ailesiyle birlikte pekmez kaynattı. Zeybekci’ye eşi ve çocuklarının yanı sıra dünürü Sait Özkan ve eşi de eşlik etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, baba ocağı Tavas’ın Pınarlar köyünde geleneksel pekmez kaynatma etkinliğinde ailesiyle bir araya geldi. Her yıl sürdürülen geleneğe bu yıl Zeybekci’nin eşi, çocukları, damadı, dünürü Sait Özkan ve eşi de katıldı.
ZEYBEKCİ AİLESİ GELENEĞİ SÜRDÜRDÜ
Ailesiyle birlikte pekmez kaynatan Zeybekci, etkinliğe ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Zeybekci, paylaşımında büyüklerinden devraldıkları geleneği her yıl sürdürdüklerini ifade etti.
Zeybekci, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Kazanlar kuruldu, ocaklar yandı… Her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Bismillah’ diyerek pekmez kaynatmaya başladık.
Büyüklerimizden devraldığımız bu güzel geleneği yaşatıyor, toprağımızın bereketini kazan başındaki muhabbetimizle paylaşıyoruz.
Rabbim milletimizle birlikte bereketimizi, ağız tadımızı, birlik ve muhabbetimizi daim eylesin.”




