ÇAĞIRGAN’DA ÜSTYAPI TAMAMLANDI

Tavas ilçesinin Çağırgan Mahallesi’ne 16 bin 500 metre içme suyu, 7 bin 600 metre de kanalizasyon hattı döşendi. Üstyapı çalışmaları kapsamında ise bölgeye 60 bin metrekare beton kilit parke taşı döşendi, 2,5 kilometre de sıcak asfalt yapıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi altyapısını tamamladığı Tavas’ın Çağırgan Mahallesi’nde üstyapı hizmetlerini de bitirdi. Bölgede son olarak asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi.

ÇAĞIRGAN’DA ÜSTYAPI TAMAMLANDI

DESKİ, atık su hattı bulunmayan mahalleye 7 bin 600 metre kanalizasyon hattı ile 16 bin 500 metre içme suyu hattı döşedi. Altyapı hizmetlerinin tamamlanmasının ardından 60 bin metrekare kilit parke taşı döşendi. Son olarak 2,5 km de sıcak asfalt döküldü. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da,Çağırgan Mahallesi’ni ziyaret ederek sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

ÇAĞIRGAN’DA ÜSTYAPI TAMAMLANDI

60 BİN METRE KARE BETON KİLİT PARKE TAŞI DÖŞENDİ

Çalışmalar hakkında bilgi veren Zolan; “Altyapı olmadan üstyapının hiçbir anlamı yok. Onun için birçok ilçe ve mahallemizde altyapımızı baştan aşağı imar ettik. Yeni su depoları, mevcut su depolarımızın bakımları, arıtma tesislerimize ilgili de birçok proje gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız sabrettiler, bizlere destek verdiler. Biz de cesaret ettik, buradaki altyapı çalışmalarımızı tamamladık ve üstyapı çalışmalarına geçtik. Bu kapsamda mahallemize 60 bin metrekare kilit parke taşı döşedik. Artık sokaklarımız tertemiz, pırıl pırıl oldu” diye konuştu.

ÇAĞIRGAN’DA ÜSTYAPI TAMAMLANDI