KUPA SEREMONİSİNDE TFF'YE PROTESTO
63. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray’a 3-0 mağlup olan Trabzonspor, karşılaşma sonrasında yapılan kupa seremonisine katılmayarak dikkat çeken bir protestoya imza attı. Bordo-mavililer, TFF’yi hedef alan bu tavrıyla madalya törenine çıkmadı.

GALATASARAY 19. KEZ KUPAYI MÜZESİNE GÖTÜRDÜ
2024-2025 sezonu Ziraat Türkiye Kupası finali Gaziantep Stadyumu’nda oynandı. Galatasaray, Trabzonspor karşısında üstün bir oyun sergileyerek sahadan 3-0 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılı takıma kupayı getiren goller, Nijeryalı yıldız Victor Osimhen’den (2) ve Barış Alper Yılmaz’dan geldi. Bu galibiyetle Galatasaray, Türkiye Kupası’nı 19. kez kazandı.
TRABZONSPOR’DAN SEREMONİYE KATILMAMA KARARI
Maç sonrası düzenlenen kupa ve madalya töreninde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İkinci olan Trabzonspor takımı, seremoniye katılmayarak madalyalarını almadı. Bordo-mavili futbolcular karşılaşma bitiminde doğrudan soyunma odasına giderken, teknik heyet ve yöneticiler de protokol alanında yer almadı.
HEDEFTE TFF VARDI
Trabzonspor’un bu kararı Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) yönelik bir protesto amacıyla aldığı öğrenildi. Kulüp yetkililerinin, TFF’nin son dönem uygulamalarına ve kupa finaline dair organizasyon süreçlerine yönelik tepki gösterdiği belirtildi. Kulüpten resmi bir açıklama yapılmazken, protestonun gerekçesinin ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.