NAZAN ÖNCEL BİR KEZ DAHA HASTANEYE KALDIRILDI

Türk müziğinin usta ismi Nazan Öncel, sabaha karşı yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle yeniden hastaneye kaldırıldı. Öncel’e üçüncü stent takıldı, sağlık durumu takip ediliyor.

SABAH SAATLERİNDE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

69 yaşındaki sanatçı Nazan Öncel, sabah saat 04.30 sularında yüksek nabız ve yüksek tansiyon şikâyetiyle hastaneye kaldırıldı. Basın danışmanı Yağız Yılmaz’ın verdiği bilgilere göre, acil serviste yapılan müdahalenin ardından sanatçıya bir stent daha takıldı. Öncel’in sağlık durumu şu anda kontrol altında tutuluyor.

MAYIS AYINDA DA ANJİYO OLMUŞTU

Sanatçı, geçtiğimiz mayıs ayında da benzer bir rahatsızlık geçirmişti. Kalp çarpıntısı nedeniyle hastaneye kaldırılan Öncel’e iki stent takılmıştı. Bu süreçte bir konserini ertelemek zorunda kalan sanatçı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada sağlık durumu hakkında bilgi vermişti.

"HADİ DUA EDİN" MESAJIYLA SEVENLERİNE SESLENDİ

Nazan Öncel, son yaşadığı sağlık sorunu sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Ben bu kalp için daha ne yapayım? Ne istediyse yaptım; ‘yürü’ dedi yürüdüm, ‘diyet yap’ dedi yaptım, ‘bol su iç’ dedi içtim, ‘stent’ dedi eyvallah dedim. Olmayınca olmuyor demek ki. Hadi dua edin.”

Sanatçının bu sözleri, sosyal medyada kısa sürede geniş yankı buldu. Sevenleri, geçmiş olsun dileklerini iletirken Öncel’e moral mesajları gönderdi.

SAĞLIK DURUMU YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Hastaneden yapılan açıklamada, Nazan Öncel’in sağlık durumunun stabil olduğu ve doktor kontrolü altında tedavisinin sürdüğü belirtildi. Sanatçının birkaç gün daha gözetim altında tutulması bekleniyor.