Hasan Can Kaya'nın Programında "Bedduası Tutan Adam"

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla ekrana gelen "Konuşanlar" programının yeni bölümünde "bedduası tutan" bir konuk, izleyenleri ve Hasan Can Kaya'yı şaşkına çevirdi.

Konuşanlar Yeni Sezonla Ekranda

Exxen'de yayınlanan ve Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu üstlendiği "Konuşanlar" programı, her hafta farklı konukları ve ilginç konularıyla izleyici karşısına çıkıyor. Programın 112. bölüm tanıtımı büyük ilgi gördü.

"Bedduam Tutan Adam" Şaşkınlık Yarattı

Programa katılan bir konuk, "Benim bedduam tutuyor" iddiasıyla dikkat çekti. Bu iddiaya şaşıran Hasan Can Kaya, konuğa "Şunu mu iddia ediyorsun yani. Ben bir şeyi gerçekten inanarak söylersem başına o gelir" diye sordu. Konuğun "Aynen öyle" yanıtına ise Kaya, "Aşırı bilimsel geliyor kulağa. Sen nasıl keriz silkelersin var ya of" şeklinde tepki gösterdi.

Programın ilerleyen saatlerinde Hasan Can Kaya, konuğa "Sen ne yaptın bu arada birine beddua ettin mi? Bana beddua etmeyeceksen böyle eleştiriler yapabilirim dimi?" diye sordu. Konuğun "Yok edebilirsin, rahat ol" yanıtı üzerine stüdyodaki diğer konuklar da konuya dahil oldu. Bir konuk, "Bize etmez inşallah. Ben içimden geleni söyledim yani" derken, Hasan Can Kaya'nın "Korkuyor herkes senden" esprisi stüdyoyu kahkahaya boğdu.

konuşanlar

“Hemen özür dile”

Bedduasının gerçekten tuttuğunu iddia eden konuk, "Benim hakkımı yemiyorsan maddi manevi, herhangi bir sıkıntı yok" dedi. Ancak bir başka konuğun araya girmesi üzerine Hasan Can Kaya, "Adamın lafını bölme, özür dile hemen" uyarısında bulundu.