Mustafa Sandal'a Belediye Başkanı Adaylığı Teklifi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'a Beşiktaş Belediye Başkanlığı için teklifte bulundu.

Türkiye, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından yerel seçimlere odaklandı. İttifak yapmama kararı alarak her ilde kendi adaylarını belirleyeceklerini duyuran İYİ Parti, sürpriz bir isme belediye başkanı adaylığı teklifiyle gündeme geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde İzmir adaylarını açıkladıktan sonra şarkıcı Mustafa Sandal'a da teklifte bulunduğu bilgisi alındı.

Mustafa Sandal Siyasete Atılıyor mu?

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın siyasi arenada yer alıp almayacağı merak konusu oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Sandal'a Beşiktaş Belediye Başkanlığı için yaptığı teklif sonrası, Sandal'ın karar vermek adına süre talep ettiği öğrenildi.

Mustafa Sandal'a Belediye Başkanı Adaylığı Teklifi

Akşener ve Sandal Görüşmesi

15 Eylül'de İYİ Parti Genel Merkezi'ne ziyarette bulunan Mustafa Sandal, Meral Akşener ile bir araya geldi. Bu görüşmede, Akşener'in yardımcısı Ahmet Zeki Üçok'un Sandal'a Beşiktaş Belediye Başkanlığı adaylığı teklifini sunduğu belirtildi.

Üçok'tan Açıklama

Show Haber'in aldığı bilgilere göre Ahmet Zeki Üçok, Mustafa Sandal'ın Beşiktaş Belediye Başkanı olması durumunda "büyük mutluluk duyarım" ifadesini kullandı. Şimdi gözler, Sandal'ın bu teklife ne yanıt vereceği üzerinde.