FENERBAHÇE'NİN YILDIZI OOSTERWOLDE, BENFİCA'NIN RADARINDA!

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde Nordsjaelland ile yaptığı maçta, Benfica'nın scoutları Jayden Oosterwolde'yi keşfetti.

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi gruplarında Nordsjaelland ile yaptığı maçı kazanırken, maçın ardından Benfica'nın scoutları Jayden Oosterwolde'yi radarına aldı. Sarı-Lacivertliler için bu gelişme, hem ligde hem de Avrupa'da işlerin yolunda gittiği bir dönemde yüzleri güldürdü.

BENFİCA'NIN SCOUTLARI TRİBÜNDE

Fenerbahçe'nin Nordsjaelland'ı konuk ettiği maçta tribünde olan Benfica scoutları aslında Nordsjaelland'ın 21 yaşındaki savunmacısı Oliver Villadsen'i izlemek amacıyla stada gelmişti. Ancak maç esnasında Jayden Oosterwolde'nin performansı, Benfica'nın scoutlarının dikkatini çekti.

OOSTERWOLDE'NİN PERFORMANSI VE GELECEĞİ

22 yaşındaki Jayden Oosterwolde, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 8 maça çıktı ve 1 gol kaydetti. Oosterwolde'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro olarak belirtiliyor. Benfica'nın yetkilileri, devre arasına kadar Hollandalı futbolcuyu takip etmeye devam edecek.

FENERBAHÇE'NİN YILDIZI OOSTERWOLDE, BENFİCA'NIN RADARINDA!

BENFİCA'NIN TAKİP LİSTESİNDE

Benfica'nın Oosterwolde'yi takip listesine alması, genç futbolcunun kariyerinde yeni bir sayfa açabileceğinin sinyallerini veriyor. Fenerbahçe'nin yetenekli sol beki, Avrupa'nın köklü kulüplerinden olan Benfica'nın dikkatini çekmeyi başardı ve bu durum, futbolcunun geleceği adına olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor.