MasterChef'te Gergin Anlar!

MasterChef'te yarışmacılar arasında yaşanan gerginlik ve tartışma, programın gündemini belirledi; Azize ve Eda arasındaki gerilim damga vurdu.

 

MasterChef'te heyecan dorukta! Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun yaptığı yarışmada, eleme potasındaki 7 aday hünerlerini sergileyecek. Ancak, dün gece Azize ve Eda arasında yaşanan tartışma programın gündemini belirledi. Eda, Azize'yi uyardı, Tahsin ise "Dayak yiyeceksin şimdi" dedi.

masterchef

Yarışmada Gergin Anlar

MasterChef All Star'da heyecan giderek artıyor. Yarışmacılardan önce testi kebabı, ardından da Fransız soğan çorbası ile Konya usulü bamya çorbası yapmaları istendi. Yarışmacılar, eleme adayı olmamak için yeteneklerini gösterdi. Ancak, Azize ile Eda arasında yaşanan tartışma akıllarda kaldı.

masterchef

Yarışmacı Arkadaşını Uyardı

Yarışmacılar, şeflerin isteği üzerine bazlama yaptı. Azize, elini yıkadıktan sonra sıçrattı. Eda, "Azize, elini böyle sıçratıyorsun. Bütün hepsine geldi bak. Dikkat et, az önce de yaptın" diyerek uyardı. Azize "Özür" derken, Tahsin, "Dayak yiyeceksin şimdi" diyerek takıldı.

masterchef

"Sana Yapsak Olay Çıkarırsın"

Eda, "Bu kaçıncı biliyor musun? Hiç sesimi çıkarmadım. Şimdi ürünüme geldi" diyerek tepki gösterdi. Azize ise "Ekmeğini daha yeni koydun ama oraya" diyerek kendini savundu. Eda, "Sana yapsak, olay çıkarırsın yani." dedi ve Tahsin, "Haklı kadın, dikkat edeceksin Azize" ifadelerini kullandı.

masterchef

Eski Şampiyon Eleme Potasında!

Öte yandan, gecenin eleme adayı da belli oldu. 2019 şampiyonu Uğur Kardaş eleme potasına girdi. Haftanın eleme adayları ise Tanya, Barış, Eren, Kıvanç, Batuhan, Esra ve Uğur oldu.