UĞUR ŞEFLERDEN MEMNUN DEĞİL!

MasterChef All Star sezonunda dün akşam yaşanan eleme heyecanının ardından elenen Uğur Kardaş, şeflere ve yarışmaya yönelik sitem dolu açıklamalarda bulundu.

MasterChef All Star sezonunda dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Yarışmaya yeni katılan eski sezon şampiyonlarından biri olan Uğur Kardaş eleme potasında yer alıyordu. Kıran kırana geçen mücadelelerin ardından MasterChef’e veda eden Uğur Kardaş’tan dikkat çeken bir açıklama geldi.

ESKİ ŞAMPİYON ELEME POTASINDA

MasterChef’te yarıştığı sezonda şampiyon olan Uğur Kardaş, 2018 sezonunda mücadele etmişti. Yarışmaya yeniden dahil olan ve All Star sezonundaki performansı merakla beklenen Kardaş bu hafta Kırmızı Takım’da yarışıyordu. Eren’in kaptanlığında yarışan Uğur Kardaş eleme potasına giren isimler arasında yer almıştı. Dün akşam oynanan eleme oyununda ise yarışmaya veda eden isim Kardaş oldu.

UĞUR ŞEFLERDEN MEMNUN DEĞİL!

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Uğur Kardaş, elenmesinin ardından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine topladı. Instagram hesabından yayınladığı pozlarına “Ben sonuna kadar tabağımdan memnunum. Nasibim buymuş ne diyeyim... Teşekkürler” notunu düştü. Uğur Kardaş'ın bu paylaşımı, yarışma şeflerine yönelik bir sitem olarak algılandı.

UĞUR ŞEFLERDEN MEMNUN DEĞİL!

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURU

Uğur Kardaş'ın paylaşımını beğenenler arasında Tahsin Küçük de yer aldı. Yarışmacı arkadaşlarından Ayaz Geçer ise iyi dileklerde bulundu. Kardaş'ın takipçileri ise "Bence hakkını yediler", "Kurgudan başka bir şey değil", "Yarışmaya geç gelmek dezavantaj", "Sen istediğin kadar tabağından memnun ol, orada 3 tane şef var. Açıklaman hiç hoş değil" gibi yorumlarda bulundu.