KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE DUYGUSAL ANLAR

Ayşe Gündüz, "Üç çocuğum Çocuk Esirgeme Kurumu'nda" itirafıyla ekran başındakileri duygulandırdı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, katılımcıların hayat hikayeleri sıkça gündeme geliyor. Son olarak Ayşe Gündüz isimli yarışmacının dram dolu hayat hikayesi izleyenleri derinden etkiledi. Gündüz, "Üç tane çocuğum Çocuk Esirgeme Kurumu'nda. Onları çok özlüyorum. Madde kullanımı, ailemize 'eve düşen yıldırım' gibi geldi. Ben de madde bağımlısı oldum. Ancak şimdi Bursa Uyuşturucu ile Mücadele Derneği'nde çalışıyorum ve 13 kişiyi kurtardım" şeklinde konuştu.

BİR DİĞER ACI HATIRA

Ayşe Gündüz, "925 gün önce doğal gaz patlamasında evleneceğim kişiyi kaybettim" diyerek izleyenleri şaşkına çevirdi. Ancak yarışmacı, yaşadığı tüm zorluklara rağmen "Hayat bir şekilde devam ediyor. Önemli olan hayata nasıl baktığınızdır" ifadeleriyle pozitif bir bakış açısına sahip olduğunu belirtti.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE DUYGUSAL ANLAR

YARIŞMADAKİ PERFORMANSI

Ayşe Gündüz, yarışmada büyük ödüle sadece iki adım kala 11. soruya geldi. Ancak bu soruda risk alarak yanıt verdi ve maalesef yanıltıcı oldu. Sonuç olarak 50 bin TL ile yarışmadan ayrıldı.