Metin Akpınar'dan İkiz Kızlarıyla İlgili Açıklama

Usta oyuncu Metin Akpınar, uzun süre konuşulan evlilik dışı çocuklarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Ortaya Çıkan İddialar

Türk sinemasının usta ismi Metin Akpınar, son dönemlerde evlilik dışı çocukları olduğu iddialarıyla gündemdeydi. Metin Akpınar'ın ikiz kızlarıyla ilgili iddialar, sinema dünyasının yanı sıra kamuoyunu da hareketlendirdi.

Duygu Nebioğlu'nun İddiaları

Duygu Nebioğlu, geçmişte yaptığı bir açıklamayla Metin Akpınar'ın kızı olduğunu belirtmiş ve babası Metin Akpınar'ın nüfusuna geçmek için hukuki bir süreç yaşadıklarını duyurmuştu.

Metin Akpınar'dan İkiz Kızlarıyla İlgili Açıklama

Gazeteci Candaş Tolga Işık'tan Paylaşım

Gazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından Metin Akpınar'ın konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamayı paylaştı.

Metin Akpınar'dan Açıklama

Metin Akpınar, yaptığı yazılı açıklamada: "Bu duyuru son gelişmeler üzerine sevgili halkıma, sevenlere kızanlara duyurudur. 36 yıl önce Antalya’da bir sanatsal etkinlikte tanıştığım kişiyle sadece bir gecelik beraberliğim oldu. Bu olaydan sonra bir daha ne görüştük ne de haberleştik. 24 yıl sonra, bir gün ikiz kardeşler bana ulaşıp babalarının ben olduğumu söylediler. Elbette çok şaşırdım ve sarsıldım. Kızlarımdan öğrendiğime göre bir yetiştirme yurdunda kalmışlar, 6 yaşındayken Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinilmişler. 20 yaşına geldiklerinde ise biyolojik ailelerini bulmak istemişler. Kendilerini ilk tanıdığımdan itibaren çocuklarım olarak kabul ettim. Bu şekilde yolumuz kesiştikten sonra onlara elimizden geldiğince maddi ve manevi destek olmaya çalıştık. Bu sürecin ardından onların beklediği baba olmam kolay değildi. 2023 yılına geldiğimizde aramızdaki bağı resmiyete kavuşturmayı tercih ettiler. İtirazım olmadı ve kamuoyunu meşgul eden dava süreci başladı. Bu süreçte davayı zora sokacak bir çabam olmadı. 13 Ekim 2023 günü itibariyle Duygu, benim nüfusuma geçti, hukuki işlem tamamlanınca kardeşi de geçecek. Varlıklarından haberdar olmadığım çocuklarımın çektiği acılardan dolayı üzgünüm. Ayrıca eşim Göksel Akpınar'ı üzdüğüm için özür diliyorum. Anlamsız bir şekilde üzdüğüm halkımdan da özür diliyorum." ifadelerini kullandı.