ESRA EROL'DA YASAK AŞK SKANDALI

Esra Erol'un programında yaşanan yasak aşk skandalı sonrası mahkeme kararı çıktı; Zeynep Güzel'in hastaneye sevki kararlaştırıldı.

ATV'nin reyting rekortmeni programı 'Esra Erol'da' bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Programa konuk olan Ümmiye Güzel, psikolojik rahatsızlığı olan 27 yaşındaki yeğeni Zeynep Güzel için yardım talebinde bulundu. Ümmiye, Zeynep'in anne ve babasının ilgisizliğini, evden kaçma eğilimlerini ve evli bir adam olan Murat Zurnacı tarafından alıkonulduğunu iddia etti.

ESRA EROL'DA YASAK AŞK SKANDALI

MURAT ZURNACI VE ZEYNEP GÜZEL CANLI YAYINDA

Esra Erol, iddialar üzerine Murat Zurnacı'yı canlı yayına telefonla bağladı. Zurnacı, Zeynep'le olan ilişkisini ve Zeynep'in konsomatrislik yaptığını kabul etti. Ardından yayına bağlanan Zeynep, yüzündeki morlukların Murat'ın şiddetinden kaynaklandığını belirtti. Esra Erol'un "Seni mi karısını mı seviyor?" sorusuna Zeynep, "İkimizi birden çok seviyor. Hem karısını hem beni çok sever" yanıtını verdi.

PROGRAM İHBAR KABUL EDİLDİ

Yaşanan bu olayların ardından Ümmiye Güzel, yeğeninin psikolojik rahatsızlığı sebebiyle kısıtlanması için mahkemeye başvurdu. Esra Erol’da programı bu başvuru üzerine ihbar kabul edildi.

ESRA EROL'DA YASAK AŞK SKANDALI

HASTANEYE SEVK KARARI VE ZEYNEP'İN KAYBOLUŞU

Mahkeme kararının ardından Kapaklı Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Ancak Zeynep Güzel'in hastaneye sevk edilmesine karar verilmesine rağmen, kayıtlı adreslerinde bulunamadığı öğrenildi.