TÜM DÜNYA GALATASARAY’I KONUŞUYOR

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e karşı sergilediği performans ve taraftarın gösterdiği destek, Almanya'da büyük yankı uyandırdı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında Bayern Münih'i ağırladı. Sarı-Kırmızılılar, sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrılsa da oyunuyla büyük takdir topladı. Icardi'nin penaltıdan attığı golle Galatasaray'ı umutlandıran an geldi. Ancak Bayern Münih, Coman, Harry Kane ve Musiala'nın golleriyle maçtan galip ayrıldı.

TARİHİ PERFORMANS

Galatasaray, 2003/04 sezonundan bu yana Bayern Münih kalesine bir Şampiyonlar Ligi maçının ilk yarısında en fazla şut çeken takım oldu.

TÜM DÜNYA GALATASARAY’I KONUŞUYOR

TARAFTARIN GÜCÜ

Stadyumu dolduran Galatasaray taraftarları, 90 dakika boyunca takımlarına desteklerini esirgemedi. Bu destek, Almanya'da büyük ilgi gördü.

ALMAN MEDYASINDA GALATASARAY RÜZGARI

Bild gazetesi, "Bayern İstanbul'da zor anlar yaşadı. Gürültü 132 desibele çıktı. Harry Kane mega ıslık konserini sonlandırdı." ifadeleriyle maçın zorluğuna dikkat çekti. Der Spiegel, "Bayern İstanbul'da tökezledi ama üç puanı kazanmayı başardı" başlığını kullandı. RAN, taraftarın gösterdiği destek nedeniyle yayınının bir süre kesildiğini belirtti. Sportschau, "Maçın ilk yarısı Galatasaray lehine farklı bir sonuçla bitebilirdi. Bayern son yıllarda bu duruma pek düşmedi." yorumunda bulundu.

TÜM DÜNYA GALATASARAY’I KONUŞUYOR