ESRA EROL'DAN ŞOK İDDİALARA SERT TEPKİ!

Esra Erol, 67 yaşındaki bir adamın 23 yaşındaki genç bir kadınla olan ilişkisini gündeme getirdi. Yaş farkı ve ilişkinin detayları ekran başındakileri şaşırttı.

Yaşlı Adam ve Genç Kadın İlişkisi

Esra Erol'un programında, 67 yaşındaki Sebati Dinç'in 23 yaşındaki sevgilisi Fadime ile olan ilişkisi konu edildi. Sebati Bey, "Ben 55 yaşındayım, 67 değil" dedi. Esra Erol ise "55 yaşında olmanız neyi değiştiriyor?" diye sordu.

Esra Erol'dan Mizahi Tepki

Sebati Bey'in kulaklıkla ilgili yorumuna Esra Erol, "55 de kulağın duymaması için erken bir yaş. Genetik galiba" diyerek mizahi bir yaklaşım sergiledi.

Fadime Hanım'dan Açıklamalar

Fadime Hanım, Sebati Bey'in iddialarına karşılık, "Ben 3 buçuk senedir kadın sığınma evindeyim. Devlet benim ne olduğumu biliyor" dedi. Ayrıca, Sebati Bey'in kendisine "Karım öldü" dediğini öne sürdü.

Sebati Bey'in İtirafları

Sebati Bey, Fadime Hanım'ı tanımak için 5 bin TL ödediğini itiraf etti. "Fadime Hanım 10 gün benim yanımda kaldı. Sonra sığınma evine döndü" dedi.

ESRA EROL'DAN ŞOK İDDİALARA SERT TEPKİ!

Esra Erol'dan Sert Sorular

Esra Erol, Sebati Bey'e "Eşiniz nerede?" diye sordu. Aldığı "Evliyim. Eşim oğlumun yanında" yanıtı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Erol, "Çocuğunuz yaşındaki bir kadınla ilişki yaşamaya utanmıyor musunuz?" diye sordu.

Fadime Hanım'ın İtirafları

Fadime Hanım, "Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Kadın sığınma evinde nereye kadar kalacaktım. Bana birçok vaatte bulundu" dedi.