YARIŞMAYA GÖZYAŞLARIYLA VEDA ETTİ

MasterChef All Star'da bu hafta yarışmaya veda eden isim, gözyaşları içinde yarışmadan ayrıldı.

MasterChef All Star'da eleme heyecanı yine nefesleri kesti. 2019'un şampiyonu Cemre'nin kaptanlığını yaptığı kırmızı takımın tamamı eleme potasına girerken, son olarak Dilara'nın adı da potaya yazıldı. Yarışmacılar arasında gerilim ve duygusal anlar yaşandı.

YARIŞMAYA GÖZYAŞLARIYLA VEDA ETTİ

YARIŞMACILARIN İLK TUR MÜCADELESİ

Eleme bölümünde, Alican, Cemre, Esra, Batuhan, Barış, Tolga ve Dilara eleme adayı olarak seçildi. Dilara, yarışma öncesinde kendisine güvenini "İlk turdan yukarı çıkacağım. Benim potaya gitmemi isteyen arkadaşları yukarıdan izleyeceğim" sözleriyle ifade etmişti. İlk turda nar ve Brüksel lahanası ile yaratıcılık yemeği yapılması istendi ve Dilara bu turu geçen ilk isim oldu.

YARIŞMAYA GÖZYAŞLARIYLA VEDA ETTİ

İKİNCİ TURUN ZORLU MÜCADELESİ

İkinci turda yarışmacılar, Şef Danilo Zanna'nın MasterChef'teki imza yemeklerinden biri olan Tournedos Rossini'yi yapmak zorundaydılar. Bu zorlu etaptan Tolga ve Batuhan başarıyla çıkarken, Esra ve Barış son ikiye kalan isimler oldu.

YARIŞMAYA GÖZYAŞLARIYLA VEDA ETTİ

BARIŞ'IN GÖZYAŞLARI

Yarışmanın sonunda, Şef Danilo'nun tabağını daha az başarılı bulunan Barış, MasterChef All Star'a veda eden isim oldu. 2022 sezonunda yarışan ve finalist Kıvanç Karadeiz ile yakın arkadaşlık kuran Barış Demir, elenmesinin ardından gözyaşlarını tutamadı ve hem şefleri hem de izleyicileri duygulandırdı. Barış, MasterChef All Star'ın 17. haftasında yarışmadan ayrılan son yarışmacı oldu.