ARDA GÜLER BEKLENTİSİ: MADRİD TARAFTARI SABIRSIZLANIYOR

Real Madrid taraftarları, Arda Güler'in süre alamamasına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

La Liga'nın 12. haftasında Real Madrid, kendi evinde Rayo Vallecano ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla liderlik koltuğunu bırakan Madrid ekibi, taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Özellikle maçın ikinci yarısında baskılı bir oyun sergileyen Real Madrid, Rayo Vallecano'nun direncini kırmayı başaramadı.

ARDA GÜLER SAHAYA ÇIKAMADI

Transfer olduktan sonra sakatlıklarla boğuşan Arda Güler, ilk kez maç kadrosunda yer almasına rağmen teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından oyuna dahil edilmedi. Maç sonrası Ancelotti, Arda ile ilgili, "Arda'yı oynatmamız için doğru fırsat gelmedi. Çok fazla maç var. Sakin gitmeliyiz ve yakında oynayacak" dedi.

ARDA GÜLER BEKLENTİSİ: MADRİD TARAFTARI SABIRSIZLANIYOR

TARAFTARIN MESAJI NET: 'ARDA OYNASIN!'

Ancelotti'nin bu açıklamalarına rağmen, Real Madrid taraftarları sosyal medya üzerinden genç yıldız Arda Güler'e destek mesajları yağdırdı. Taraftarlar, "Beliingham'ı dinlendirin, Arda'yı oynatın. Arda'yı sahada görmek istiyoruz" şeklinde yorumlar yaparak, genç oyuncunun forma giymesini talep etti.

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇTA FIRSAT DOĞACAK MI?

Real Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki bir sonraki maçı, C grubunda Braga ile olacak. 8 Kasım Çarşamba günü TSİ 23.00'da başlayacak olan karşılaşmada Arda Güler'in forma şansı bulup bulamayacağı merak konusu.