CEZAEVİNDE "SOSYETİK HIRSIZ" TARTIŞMASI

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, cezaevinde yaşanan bir söz düellosunun ardından kavga etti.

Cezaevi Gündemine Oturan Kavga

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun cezaevi yaşamları, kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor. İddialara göre, Silivri Cezaevinde bir diğer tutuklunun "Sosyetik hırsızlar da burada" şeklindeki sözleri üzerine Sıla Doğu'nun sinirlenerek tartışma çıkardığı ve durumun kavgaya dönüştüğü bildirildi. Cezaevi personeli tarafından güçlükle yatıştırılan bu olay, abla-kardeşin tutukluluk halleri hakkındaki soru işaretlerini artırdı.

Dilan Polat'ın Tek Kişilik Hücre Talebi

Dilan Polat'ın cezaevindeki yaşamına dair detaylar da ortaya çıkıyor. Lüks yaşamından sonra cezaevi koşullarına adapte olmaya çalışan Dilan Polat'ın yemek beğenmeyip az yediği, çok sigara içtiği ve bu sebeple sağlık sorunları yaşadığı belirtiliyor. Posta gazetesinde yer alan habere göre, orta kulak iltihabı teşhisi konulan Polat, tek kişilik hücreye geçme talebinde bulunmuş, fakat bu talebi kabul edilmemiş.

Sıla Doğu'nun Sağlık Durumu ve Psikiyatri Başvurusu

Sıla Doğu'nun psikolojik durumu hakkında da bilgiler gelen haberler arasında. Psikiyatri servisine başvuran Doğu'nun ağır depresanlar talep ettiği ve yeşil reçeteli ilaçlar aldığı ifade ediliyor.

Cezaevindeki Yaşam Koşulları

Silivri Cezaevinin yüksek güvenlikli bölümünde kalan Polat kardeşlerin, 30 kişilik bir koğuşta tutuldukları ve Dilan Polat'ın koğuşta genellikle pijamayla dolaştığı, sorulan sorulara cevap vermediği kaydediliyor.