Konuşanlar Programında Duygusal Anlar

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla Exxen platformunda yayınlanan ve büyük ilgi gören "Konuşanlar" programı, izleyicilerin ilginç cevaplarıyla konuşulmaya devam ediyor. Programın son bölümünde, daha önce 5 kez ameliyat geçirdiğini belirten bir kanser hastası izleyici yeniden programa katılarak dikkatleri üzerine çekti.

 

Programda Duygusal Anlar Yaşandı

Kaya'nın sorularına verilen ilginç cevaplarla ve sansasyonel konularla gündem olan Konuşanlar'ın bu haftaki bölümü, duygusal bir atmosfere sahne oldu. Daha önce programa katılan ve annesinin eşiyle evliliğini istemediğini, alaycı bir dille kanser olduğunu anlatan izleyici, programda yeniden boy gösterdi. Beyninde tümör olduğunu ve kanser tedavisi gördüğünü belirten bu izleyici, programın dikkat çekici konuklarından biri oldu.

konuşanlar

İzleyicinin Değişimi ve Aldığı Destek

Önceki programda saçları uzun olan kadının, bu kez saçlarının kısalmış ve gözle görülür bir değişiklik geçirmiş olduğu gözlendi. 'Beşinci ameliyatımı oldum. Kemoterapi görüyorum' açıklaması sonrasında stüdyodan büyük alkış aldı.

Bu duygusal anlar, sosyal medyada geniş yankı buldu. İzleyicinin değişimi ve cesareti, kullanıcılar tarafından 'Hala çok güzel', 'Yürekli eşine de selam olsun', 'Çok güzelsin', 'Umut doldum' gibi olumlu yorumlarla karşılandı. Bu anlar, programın izleyici kitlesinde ve sosyal medyada büyük beğeni topladı.