MasterChef'te Gerilim Tırmandı: Şefler Müdahale Etti

TV8'in popüler yemek yarışması MasterChef All Star, son bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi. 2019 şampiyonu Cemre Uyanık'ın yarışmaya dahil olmasıyla tansiyonun yükseldiği programda, Tahsin ve Cemre arasındaki gerginlik dikkat çekti.

 

Eleme Gecesinde Tartışma

Son eleme adayının belirleneceği gecede, Cemre ve Tahsin arasındaki gerilim, programın seyrini etkiledi. Dünyaca ünlü pasta şefi Antonio Bachour'un konuk olduğu bölümde, eleme potasından kaçınmaya çalışan yarışmacılar arasında tartışmalar yaşandı.

Şeflerin Müdahalesi

Cemre, eleme potasına gitmesine neden olarak gösterilen Tahsin ile tartıştı. "Beni hedef göstermenizi anlayamıyorum. Sadece ben oy vermedim arkadaşlar siz de verdiniz," diyerek durumu eleştirdi. Tahsin'in "Hafta boyunca her yere koşan Tahsin ama potada olan yine Tahsin" sözleri ve "Kimse mağdur edebiyatı yapmasın" şeklindeki tepkisi ile tartışma daha da alevlendi.

Bu durum üzerine programın şefleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu müdahalede bulundu. Cemre'nin "Ben insanların beynini okumak zorunda mıyım?" demesi ve Tahsin'in "Kendi beynini okusan yeter" şeklindeki karşılığı, sosyal medyada yoğun ilgi gördü ve tartışmaların odağına yerleşti.