DİLAN POLAT'IN ÖZEL MESAJLAŞMA UYGULAMASI ORTAYA ÇIKTI

Dilan Polat ve 'Mistik' lakaplı Mustafa Özalp arasındaki özel mesajlaşmalar, ele geçirilen bir telefon uygulaması üzerinden yapıldı. Bu uygulamada yer alan mesajlar, Polat'ın talimatıyla silindi

Dilan Polat ve 'Mistik' lakabıyla tanınan Mustafa Özalp'in, özel bir mesajlaşma uygulaması kullandıkları ortaya çıktı. Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'nun da bu uygulamayı kullandığı belirtildi. Mustafa Özalp'in gözaltına alınmasının ardından, telefonunda bulunan bu uygulamada Polat'ın talimatıyla silinen mesajlar dikkat çekti. Polis, silinen bu mesajlara ulaşmaya çalışıyor.

POLAT OPERASYONUNDA YENİ GELİŞMELER

Dilan Polat'ın 'Mistik' lakaplı Mustafa Özalp'e "mesajları sil" talimatı verdiği ve bu talimatın polis dinlemesine takıldığı öğrenildi. Özalp, Polat'ın 1.8 milyon TL'sini saklamak için nişanlısına göndermiş ve bu hamle sonrası gözaltına alınmıştı. Özalp, aynı zamanda Dilan Polat'ın şirketlerinin sosyal medya sorumlusu ve bilişim desteği sağlayıcısıydı.

DİLAN POLAT'IN ÖZEL MESAJLAŞMA UYGULAMASI ORTAYA ÇIKTI

AVUKAT AHMET GÜN'ÜN ÇELİŞKİLİ İFADELERİ

Dilan Polat ve ailesinin avukatı olan Ahmet Gün'ün polisteki ifadesi kafa karıştırıcı detaylar içeriyor. Gün, televizyon programlarında Dilan Polat'ı savunurken, sorguda Polat'ı sadece ismen tanıdığını belirtti. Gün, suçlamaları reddederek, "Engin Polat ne derse onu yaptım" ifadesini kullandı.

DİLAN POLAT'IN ÖZEL MESAJLAŞMA UYGULAMASI ORTAYA ÇIKTI

POLAT KARDEŞLERİN SABIKA KAYITLARI

Dilan ve Engin Polat'ın sabıka kayıtları da MASAK raporunda yer aldı. Engin Polat, ilk suçunu çocukken işlemiş ve 2006'da tehdit ve yaralama suçlarından yargılanmıştı. Dilan Polat hakkında ise geçmiş yıllarda beş kez çeşitli suçlardan soruşturma açıldığı belirlendi.