MASTERCHEF ALL STAR'DA YAPRAK DÖKÜMÜ

MasterChef All Star'da gerçekleşen eleme gecesi, yarışmada büyük heyecan yarattı. Yarışmacılardan Tanya'nın elenmesi, sosyal medyada geniş yankı buldu.

MasterChef All Star, bu hafta da eleme heyecanıyla ekranlara geldi. Tahsin, Dilara, Ayaz, Cemre, Alican, Tanya ve Batuhan'ın eleme potasında olduğu yarışmada, yarışmacılar kıyasıya bir mücadele sergiledi. İlk etapta Cunda kalamarı ve rezene ile yaratıcılık tabağı yapılırken, ikinci etapta Somer Şef'in Shodai patates köpüklü udon noodle tabağı yapıldı.

İLK 13'E KALANLAR

İlk etapta Tahsin, Batuhan ve Ayaz başarılı bir performans göstererek MasterChef All Star'ın ilk 13'üne kalmayı başardı. Diğer yarışmacılar olan Tanya, Dilara, Cemre ve Alican ise ikinci etapta yarışmaya devam etti.

MASTERCHEF ALL STAR'DA YAPRAK DÖKÜMÜ

CEMRE VE ALİCAN'IN BAŞARISI

İkinci etaptan ilk çıkan isim, MasterChef 2019 şampiyonu Cemre Uyanık oldu. Onu takiben, yine aynı dönemin ve finalin diğer yarışmacısı Alican Sabunsoy yarışmaya devam etme hakkı kazandı.

ELENEN İSİM: TANYA

Yarışmanın sonunda, 2021 sezonunda yarışan Dilara ile son ikiye kalan Kıbrıslı Tanya Kilitkayalı arasında gerçekleşen mücadele sonucunda Tanya elendi. MasterChef 2020 sezonunda da yarışan Tanya, elenmesi sonrasında duygusal anlar yaşadı. Şefler ve izleyiciler, Tanya'nın vedası karşısında duygusal anlar yaşadı.

MASTERCHEF ALL STAR'DA YAPRAK DÖKÜMÜ

SOSYAL MEDYADA TANYA'YA DESTEK

Tanya'nın elenmesinin ardından sosyal medya kullanıcıları destek mesajlarıyla Tanya'ya moral verdi. Yapılan yorumlarda, Tanya'nın güçlü yarışması ve duygusal vedası öne çıktı. Kullanıcılar, "Güzel yarıştın", "Ağlaması içimi yaktı", "Çok güzelsin Tanya hiç üzülme", "Kaldığın yerden devam Tanya" gibi ifadelerle Tanya'ya desteklerini iletti.