BOMBA İDDİA: DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT BOŞANIYOR MU?

Sosyal medyada lüks yaşamlarıyla tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklandı. Cezaevinde zor günler geçiren Dilan Polat'ın durumu ve ailesinin tutukluluğa itiraz edip etmediği konusunda yeni gelişmeler var.

Gazeteci Emrullah Erdinç, Polat ailesinin tutukluluğa itiraz etmemesiyle ilgili detayları paylaştı. Erdinç, "Dilan Polat'ın avukatıyla görüştüm ve tutukluluğa itiraz edilip edilmediğini sordum. Cevap alamadım. Sonra, haber kaynaklarımla görüşmeler yaptım ve öğrendim ki tutukluluğa itiraf yapılmamış. Ayrıca, Polat ailesi ve Doğu ailesinin hiçbir ferdi itiraz etmemiş. 7 gün içinde itiraz edilebilir ama mahkeme olumsuz yanıt verebilir endişesiyle yapılmamış olabilir. Uzun süre tutukluluğa yapılan itirazların olumlu yanıt alabileceğini düşünmüyorum" diye belirtti.

BOŞANMA İDDİALARINA YANIT

Dilan Polat ve Engin Polat'ın boşanacağı iddialarına da değinen Erdinç, "Böyle bir durum söz konusu değil. Edindiğim hiçbir bilgide boşanacaklarına dair bir görüşme ya da başvuru yok" ifadelerini kullandı.