BAHAR CANDAN CEZAEVİNDEKİ İNFAZ KORUMA MEMURUYLA TARTIŞTI!

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan bahar candan cezaevinde sorun çıkardı. Şıkayetler ve tartışmalarla gündem olan candan kardeşler, cezaevi hayatına alışmakta güçlük çekiyor.

 

CANDAN KARDEŞLERİN CEZAEVİ GÜNLERİ

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamaları ile tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin cezaevi hayatı başladı. Ünlü oldukları için cezaevine gönderildiklerini iddia eden Bahar Candan, gerekli koşulları kabul etmekte zorlanıyor.

İNFAZ KORUMA MEMURLARIYLA TARTIŞTI

Gazeteci Emrullah Erdinç'in iddialarına göre, Nihal Candan'ın cezaevinde sıkça ağladığı, konuşmadığı, ancak Bahar Candan'ın daha agresif bir tutum sergilediği belirtildi. Erdinç, Bahar Candan'ın infaz koruma memurlarıyla sürekli bir tartışma içinde olduğunu, cezaevi koşullarını şikayet ettiğini ve memurların bu duruma karşı seslerini yükselttiğini aktardı. Bahar'ın ilk sabah sayıma kalkmak istememesi üzerine memurların müdahale ettiği ve yemeklerle ilgili şikayetlerde bulunduğu da belirtiliyor.

Candan kardeşlerin cezaevi hayatına uyum sağlamakta zorlandıkları ve özellikle Bahar Candan'ın durumunun gündemde kaldığı görülüyor.