MASTERCHEF'TE SERGEN VE DİLARA ARASINDA GERGİNLİK!

Masterchef All Star'da yükselen heyecan arasında Sergen ve Dilara arasında yaşanan tartışma gündem oldu. Mehmet Şef'in müdahalesiyle ortam yumuşadı.

 

MASTERCHEF'TE GERGİN ANLAR

MasterChef All Star'ın son bölümünde heyecan doruktaydı. Sergen ve Dilara arasında yaşanan tartışma, gecenin en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

SERGEN VE DİLARA ARASINDA TARTIŞMA

Yarışmanın son dokunulmazlık oyunu öncesi, Dilara ve Sergen arasında gerilim yükseldi. Dilara'nın, Sergen'e yönelik sözleri sonrası tartışma başladı. Dilara, Sergen'e "Benimle konuşursan adisin" dedi ve ardından "Konuşmak istemiyorum ben seninle, bırak beni" ifadelerini kullandı.

 

master chef sergen

 

SERGEN'İN İTİRAFI VE MEHMET ŞEF'İN MÜDAHALESİ

Sergen ise bu duruma, "Allah yukarıda ne istediyse yaptım. Şu saatten sonra asla konuşmam ne hali varsa görsün" diyerek tepki gösterdi. Tartışmanın yükselmesi üzerine yarışmanın jüri üyesi Mehmet Şef müdahale etti. Mehmet Şef, yarışmacılara birbirlerine hakaret etmemeleri gerektiğini vurgulayarak, "Biz burayı elek olarak görüyoruz. Herkes kendine gelsin. Cuma günü herkes arkadaşlarıyla vedalaşsın. Burası tartışma yeri değil" diyerek ortamı sakinleştirdi.