KENAN İMİRZALIOĞLU'NDAN ALDATMA İDDİALARINA YANIT

 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Çiftinden Aldatma İddialarına Açıklama

Son günlerde Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'ı aldattığı yönünde ortaya atılan iddialar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Çift, bu iddialara 2. Sayfa programına yaptıkları açıklama ile yanıt verdi.

KENAN İMİRZALIOĞLU'NDAN ALDATMA İDDİALARINA YANIT

Ünlü çift, Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, magazin gündemini meşgul eden ihanet iddialarıyla gündeme geldi. Bu iddialar, "Kim Milyoner Olmak İster" programının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal'ı aldattığı yönünde yoğunlaştı. Çiftin 2. Sayfa’ya yaptığı açıklamada ise bu söylentilerin asılsız olduğu, evliliklerinde herhangi bir sorun yaşanmadığı vurgulandı.

ÜNLÜ ÇİFTİN MUTLU POZLARI

Aldatma iddialarının aksine, çift, şarkıcı Edis'in doğum gününde verdiği pozlarla dikkat çekti. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bu özel günde çektirdikleri mutlu pozlarla hayranlarının beğenisini topladı.

KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN AŞK İTİRAFI

Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz günlerde eşi Sinem Kobal'a olan aşkını şu sözlerle dile getirmişti: “Aşka inanlardandım ama aşkın daha kavak yellerinin estiği zamanlardan olduğunu düşünmeye başlamıştım ki aşk evliliği yaptım. Valla 40 yaşından sonra tekrar aşkla karşılaşacağımdan hiç emin değildim. Sinem’i daha öncesinde de tanırdım ama doğru zamanda doğru yerde denk gelmek önemliymiş. İlk görüşte aşk değildi, dördüncü görüşte Sinem’e aşık oldum.”