MASTERCHEF ALL STAR'DA DUYGUSAL VEDA

MasterChef All Star'da Alican Sabunsoy'un elenmesi izleyicileri üzdü. Sosyal medyada, Alican'a destek mesajları yağdı.

ELEME GECESİNİN YANKILARI

MasterChef All Star'da bu hafta da eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılar, son 11'e kalabilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Eleme gecesinde Dilara, Alican, Batuhan, Barbaros, Hasan ve Esra potada yer aldı.

ZORLU MÜCADELE VE ELENEN İSİM

MasterChef All Star, her bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Bu hafta, ilk defa 6 kişilik oynanan eleme oyununda yarışmacılar botarga ve kuzu kulağı kullanarak yaratıcılık tabağı hazırladılar. İkinci etapta ise Dilara, Esra, Batuhan ve Alican, Şef Danilo Zanna'nın 'Linguistica' adlı tabağını yapmakla görevlendirildiler. Gecenin sonunda ise tabağını en başarısız yapan isim Alican oldu ve yarışmaya 17. sırada veda etti.

MASTERCHEF ALL STAR'DA DUYGUSAL VEDA

ALİCAN'A SÖYLENENLER VE SOSYAL MEDYA TEPKİSİ

Somer Şef'in Alican için söylediği, "Senin herkesten ayrı olarak bir mücadelen var. Bir de hastalığınla mücadele ediyorsun. Stresten uzak durman gerekirken daha da mücadele ediyorsun. Bu da hırsını gösterir" sözleri dikkat çekti. Alican Sabunsoy'un elenmesi sonrası sosyal medyada destek mesajları yağdı. Kullanıcılar, onun için MasterChef'i izlediklerini belirten yorumlar yaptı.

HASTALIĞI VE YARIŞMACININ AÇIKLAMASI

Alican, 2019 sezonunda yarışmış ve finalde Cemre Uyanık ile yarışmıştı. Bu sezon, Herediter Anjioödem hastalığına sahip olduğunu açıkladı. Alican, stresle tetiklenen bu hastalığa rağmen aşçılığı sevdiği için mesleğini bırakmadığını belirtti. Veda konuşması sırasında hem şeflerin hem de izleyicilerin duygusal anlar yaşadığı görüldü.