DİLAN POLAT'IN ESKİ ORTAĞI NEZ DEMİR KONUŞTU

Nez Demir, Dilan Polat'la ortaklığı dönemindeki 5 milyon TL'lik hesap özetini detaylandırdı ve eski eniştesinin iddialarına sert bir şekilde yanıt verdi.

Dilan Polat ile ortaklığı nedeniyle mal varlığına tedbir konulan fenomen Nez Demir, eski eniştesi Ömer Turgut'un 500 bin TL naylon fatura iddiasına ateş püskürdü. Demir, Dilan Polat'ın babası Sezgin Polat ile Ömer Turgut arasındaki kavga görüntülerini de paylaşarak, ortaklık dönemindeki harcamalarını açıkladı.

AĞIR SUÇLAMALAR VE CEVAPLAR

Demir, mal varlığına el konulduğunu ve bu duruma sosyal medyada gözyaşlarıyla tepki gösterdiğini belirtti. Eski eniştesi Ömer Turgut, "Özel harcamaların hepsi gider gibi gösteriliyordu. Engin ve Dilan Polat'ın 500 bin TL değerinde naylon fatura soktuğunu gördüm. Altları çok karanlıktı" şeklinde suçlamalarda bulunmuştu.

NEZ DEMİR'İN SAVUNMASI

Kanal D Ana Haber'in haberine göre, Demir bu suçlamalara, Ömer Turgut'un işten ayrılmak yerine şirketi kendi üstüne almaya çalıştığını söyleyerek yanıt verdi. "Sen o şirketi almaya çalışıyordun. Bana iyilik yapıyordun ya sözde" diyerek eski eniştesine tepkisini dile getirdi.

DİLAN POLAT'IN ESKİ ORTAĞI NEZ DEMİR KONUŞTU

HESAPLARIN DETAYLARI

Demir, 2020'den 2022'ye kadar süren ortaklık dönemindeki toplam 5 milyon TL'lik cironun detaylarını anlattı. Bu rakamın içinde maaşlar, SGK ödemeleri, giderler ve alınan malların olduğunu belirten Demir, aylık ortalama 400 bin TL'nin giderler hariç olduğunu ifade etti. 2022 yılında şirketin tasfiye sürecine girdiğini ve bu dönemde herhangi bir hareket olmadığını açıkladı. Demir, "Bu şirket üzerinde herhangi bir kara para aklama, bahis, illegal işlemlerin olmadığı ortaya çıkacaktır" dedi.