POLAT ÇİFTİNE UYUŞTURUCU SUÇLAMASI!

Fenomen çift Dilan ve Engin Polat hakkında yeni bir soruşturma başlatıldı. İddialara göre, avukat Feyza Altun'un ihbarıyla uyuşturucu suçlaması gündeme geldi.

 

İDDİALARA GÖRE KARAPARA VE UYUŞTURUCU HAMMADDESİ İTHALATI

Kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt kurma suçlamalarıyla tutuklanan fenomen çift Dilan ve Engin Polat hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Bu kez gündemdeki suçlama, uyuşturucu hammaddesi ithalatı. Avukat Feyza Altun, geçen ay yaptığı bir ihbarla bu iddiaları gündeme taşıdı.

FEYZA ALTUN'UN OFİSİNE GELEN GİZEMLİ İHBAR

İddialara göre, 10 Ekim'de yaşanan bir olay sonucu bu durum ortaya çıktı. Avukat Feyza Altun'un ofisine, Kapalıçarşı esnafı olduğunu iddia eden A.K. isimli bir kişi tarafından yapılan telefon görüşmesi, olayların başlangıcı oldu. A.K., Polat çiftinin Dipomed Medikal şirketi üzerinden kaçak yollarla uyuşturucu hammaddesi getirdiğini iddia etti.

UYUŞTURUCU İMALATI İDDİALARI VE SORUŞTURMANIN BAŞLAMASI

Bu iddialar üzerine Feyza Altun, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na ihbarda bulundu. Başsavcılık, bu ihbarı değerlendirerek Polat çifti hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal etme" suçlamasıyla soruşturma başlattı. Bu yeni soruşturma, daha önce başlatılan kara para aklama soruşturmasıyla birleştirildi.