MASTERCHEF'TE FAVORİ YARIŞMACI AYRILDI

MasterChef All Star'da gerçekleşen eleme gecesinde yeni puanlama sisteminin ilk kurbanı belli oldu. Yarışmanın sevilen isimlerinden biri, zorlu mücadele sonucu yarışmaya veda etti.

MasterChef All Star'da gerçekleşen eleme gecesinde yarışmacılar, yeni puanlama sistemiyle değerlendirildi. Eren, Esra, Tolga ve Dilara'nın mücadele ettiği gecede, en düşük puanı alan yarışmacı elendi. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun değerlendirmeleri sonucunda, gecenin sonunda elenen isim Tolga oldu.

ZORLU MÜCADELE SONUCU TOLGA ELENDİ

İki etaptan oluşan yarışmada, yarışmacılar hazırladıkları yemeklerle puanlandı. Dilara ve Esra iki etabın sonunda 38 puan alarak ilk 10'a kalmayı başardılar. Finalde Eren ve Tolga kaldı. Uskumru dolması yapımı sırasında Tolga, Somer Şef'in klasikleşen tabağını en az başarıyla yaparak 36 puan aldı. Böylece 39 puan alan Eren'e karşı yarışmadan ayrılan isim oldu.

MASTERCHEF'TE FAVORİ YARIŞMACI AYRILDI

TOLGA ALİCAN'IN ARDINDAN VEDA

Tolga, MasterChef All Star'a 19. sıradan veda eden isim oldu. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde "en sevilen yarışma" ödülüne layık görülen MasterChef All Star'da bu yıl ilk kez uygulanan puanlı sistem, büyük bir rekabete sahne oldu.