MASTERCHEF'TE BEKLENMEYEN VEDA

MasterChef All Star'da yaşanan son eleme gecesinde 2019 şampiyonu Cemre Uyanık'ın elenmesi, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük tartışmalara yol açtı. Yarışma, Altın Kelebek Ödülleri'nde en sevilen yarışma ödülünü almıştı.

MasterChef All Star'da bu hafta eleme gecesi, izleyicileri şaşkınlığa uğratan bir sonuçla sona erdi. Yarışmanın favori isimlerinden biri olarak görülen Cemre Uyanık, yarışmadan elendi.

ZORLU BİR GECE VE DÜELLO

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada, yarışmacılar iki etapta yemeklerini hazırladılar. Kıvanç ve Esra, bu etaplarda diğer yarışmacılardan daha yüksek puan alarak ilk 9'a girmeyi başardılar.

Gecenin sonunda eşit puanda kalan Dilara ve Cemre, yarışmada ilk kez gerçekleşen ekstra bir düelloda karşı karşıya geldiler.

MASTERCHEF'TE BEKLENMEYEN VEDA

ŞAMPİYONUN VEDASI

İki etap sonunda en düşük puanı alan Cemre, MasterChef All Star'dan elenmek zorunda kaldı. Cemre'nin elenmesi, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük tepkilere neden oldu. İzleyiciler, 'bu kabul edilemez', 'Bu nasıl eleme', 'Yarışma gerçekten bitmiştir', 'Kalifiye yarışmacılar elendi kimi birinci yapacaksınız?' gibi yorumlarla tepkilerini dile getirdiler.