MASTERCHEF ALL STAR'DA YARIŞMACININ FERYADI ŞOK ETTİ

MasterChef All Star, heyecan dolu yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun oturduğu programda, yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar ve bir yarışmacının bağırışı dikkatleri çekti.

MasterChef All Star'da tansiyon yükseldi. Yarışmada son dönemlere yaklaşılırken, bu akşamki bölümde yarışmacılar arasında çıkan tartışmalar sosyal medyada geniş yankı buldu.

MASTERCHEF ALL STAR'DA YARIŞMACININ FERYADI ŞOK ETTİ

BİRBİRİNE GİREN YARIŞMACILAR

Eren ve Tahsin'in kaptanlığında yarışan takımların mücadelesi sırasında, Batuhan ve Barbaros arasında çıkan tartışma gergin anlara sahne oldu. Barbaros'un sürekli olarak rakip takıma yorum yapması Batuhan'ı öfkelendirdi. Batuhan'ın 'Önüne bak Barbaros. Sus artık' sözlerine Barbaros, 'Sen kim oluyorsun? Sana ne oluyor?' diyerek karşılık verdi. Yarışmacıların araya girmesiyle tartışma sona erdi.

MASTERCHEF ALL STAR'DA YARIŞMACININ FERYADI ŞOK ETTİ

SERGEN'İN FIRIN KAZASI

Gecenin bir diğer olayı ise Sergen'in yaşadığı kaza oldu. Fırında tartını çıkarmaya çalışırken elini yakan Sergen'in bağırışları hem şefleri hem de diğer yarışmacıları korkuttu. Şeflerin dikkatli olması yönündeki uyarıları sonrası sağlık ekibinin müdahale ettiği Sergen'in bu anları, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

MasterChef All Star'ın bu bölümü, tartışmalar ve kaza anları ile sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.