ACUN ILICALI, OYUN KURALLARINI DEĞİŞTİRDİ

Survivor All Star'da yaşanan son gelişmeler ve yarışmacıların tepkileri üzerine Acun Ilıcalı, oyun kurallarında önemli değişiklikler yaptı. Ilıcalı'nın yeni kuralları ve Acil Durum Konseyi yarışmacıları şaşırttı.

 

ACUN ILICALI'DAN BÜYÜK DEĞİŞİKLİK

Survivor All Star, son zamanlarda yaşanan polis baskını ve yarışmacıların davranışları nedeniyle Acun Ilıcalı'nın müdahalesine sahne oldu. Ilıcalı, "Survivor All Star bu sezon biraz gergin, adada kalmamda fayda var" demişti. Bu açıklamanın ardından Ilıcalı, Acil Durum Konseyi düzenleyerek yarışma kurallarında değişiklik yaptı.

YENİ OYUN SİSTEMİ VE TAKIM KAPTANLIĞI

Daha önce kadın ve erkek yarışmacılar ayrı ayrı yarışırken, yeni kurala göre oyunlar tek tur oynanacak ve 12'de bitecek. Yarışmada kadın-erkek şeklinde oynanacak oyunlarda bir takım 8'e ulaştığında, 12 olana kadar bayrak yarışı yapılacak. Finalde ise kadın-erkek birlikte atış yapacaklar. Ilıcalı, "Takımdaki doğru eşleşmeleri bulma bölümü en önemli kısım. Oyunlarda strateji, doğru seçimler... İkilileri doğru bulmak gerekecek" ifadelerini kullandı.

Yarışmacılar, yeni kural değişikliğine "Aynı anda atış a aa, ooo" ve "Güzel güzel" gibi yorumlarla tepki gösterdiler. Ilıcalı ayrıca, "Yenilikler senesi olacak dedik bu sefer de oyun kurallarında yeni bir yenilikle devam ediyorsunuz. Ek bir nokta takım kaptanlığında önce o günkü galibiyet sayısına, yüzdeye ve sezon yüzdesine bakılıyor" açıklamasını yaptı.