NEFİSE KARATAY FORMUNUN SIRRINI AÇIKLADI

Nefise Karatay, fit görünümünün sırrını paylaştı. Popüler diyetlere karşı olduğunu belirten ünlü manken, spor yaparak ve iki öğün beslenerek formunu koruduğunu açıkladı.

 

FORMUNUN SIRRINI PAYLAŞTI

1997 yılında Türkiye güzeli seçilen ve Mehmet Ali Erbil ile verdiği pozlarla tanınan Nefise Karatay, fit görünümünü nasıl koruduğunu açıkladı. Yıllara meydan okuyan Karatay, "Diyet yapmıyorum, zaten popüler diyetlere karşı önyargılıyım" dedi ve belli bir rutinle spor yapıp iki öğün beslendiğini belirtti.

KARATAY'IN ÖZEL YAŞAMI VE KARİYERİ

Mankenliğin yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk yapan Nefise Karatay, Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı ilişki ve evliliğin eşiğinden dönmeleri ile de gündeme gelmişti. 2012 yılında iş insanı Yusuf Day ile evlenen ve 2015'te kızı Maya'yı dünyaya getiren Karatay, evlendikten sonra gözlerden uzak bir hayat sürse de sosyal medyada aktif olarak yer alıyor.

SAĞLIKLI YAŞAM TAVSİYELERİ

Karatay, sağlıklı yaşamın sırlarını paylaşarak popüler diyetlere karşı olduğunu vurguladı ve sporun yanı sıra dengeli beslenmenin önemine dikkat çekti. Yıllar içinde değişmeyen formuyla dikkat çeken Karatay, sağlıklı yaşam konusunda örnek teşkil ediyor.