BÜLENT ERSOY'UN ZEKİ MÜREN İDDİALARINA KUZENİNDEN YANIT

Bülent Ersoy "Beni kıskançlığından öldü" dedi. Zeki Müren'in kuzeni o iddiaların ardından açıklama yaptı.

Türk Sanat Müziği'nin duayen ismi Bülent Ersoy'un, yıllar önce vefat eden bir diğer efsane Zeki Müren hakkında ortaya attığı iddialar, sosyal medyada büyük yankı buldu. Ersoy, Zeki Müren'i çalışanlarını falakaya yatırmakla suçlarken, "Kıskançlığından öldü" ifadesini kullandı. Bu iddiaların ardından, Zeki Müren'in kuzeni Özlem Güner, Onedio.com'a özel açıklamalarda bulundu.

Bülent Ersoy, YouTube'da yayınlanan bir programda Zeki Müren ile ilgili bomba gibi düşen iddialarda bulundu. Müren'in kendisini kıskandığını ve bu yüzden öldüğünü ileri süren Ersoy, Müren'in çalışanlarına yönelik acımasız tutumlarından bahsetti. Ersoy, "Çalışanlarına eski televizyonunu vermiş, sonra 'Siz bunu benden çaldınız' diye şikayetçi olmuş. Zeki Müren acımasız bir insandı. Beni kıskançlığından öldü." şeklinde konuştu.

BÜLENT ERSOY'UN ZEKİ MÜREN İDDİALARINA KUZENİNDEN YANIT

Zeki Müren'in kuzeni Özlem Güner, Onedio.com ile yaptığı röportajda, Bülent Ersoy'un bu iddialarına yanıt verdi. Güner, Ersoy'un bu ifadelerinin altında yapay zeka projesi "Parla"ya duyduğu kıskançlığın yattığını belirtti. Güner, "Zeki Müren'i kullanarak gündeme gelmeye çalışıyor" dedi ve Ersoy'un Zeki Müren'i karalamaya çalıştığını ifade etti. Özlem Güner, Zeki Müren ve Bülent Ersoy'un arasındaki ilişkinin gerçekte çok farklı olduğunu ve nadiren bir araya geldiklerini dile getirdi.

BÜLENT ERSOY'UN ZEKİ MÜREN İDDİALARINA KUZENİNDEN YANIT

Güner ayrıca, Zeki Müren'in yakın arkadaşı Nigar Uluerer'in doğum gününde çekilen dudak dudağa fotoğrafın detaylarını paylaşarak, bu fotoğrafın yanıltıcı olduğunu belirtti. Ersoy'un Zeki Müren hakkında yaptığı "Şükrü Tunar'ı bilerek öldürdü" şeklindeki iddialara da değinen Güner, bu ithamın asılsız olduğunu ve Zeki Müren'in saz üstadlarına büyük saygı duyduğunu vurguladı.