NAGEHAN ALÇI NEDEN BOŞANDIĞINI ANLATTI

13 Yıllık Evlilik Sonrası Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile Ayrılığın Perde Arkasını Anlattı.

Gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın 2010 yılında başlayan evlilikleri, 2023 yılının Ekim ayında sona erdi. Boşanma kararı magazin gündemine damga vururken, Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat talebi de uzun süre konuşuldu. Nagehan Alçı, bu ayrılığın nedenlerini ilk kez bir YouTube programında açıkladı.

KARAKTER FARKLILIKLARI

Adem Metan'ın "Peki Sonra?" isimli YouTube programına konuk olan Alçı, evliliklerinin neden sona erdiğini detaylı bir şekilde anlattı. Alçı, Metan'ın "Evliliğiniz neden bitti?" sorusuna, Rasim Ozan Kütahyalı ile karakterlerinin çok farklı olduğunu ve zamanla bu durumun ilişkiyi yıprattığını belirterek yanıt verdi. Alçı, 13 yıllık evliliğin kendisine çok şey öğrettiğini, ancak aynı zamanda yorucu olduğunu da ifade etti.

NAGEHAN ALÇI NEDEN BOŞANDIĞINI ANLATTI

HALA GÖRÜŞÜYORLAR

Alçı, boşanmalarına rağmen Kütahyalı ile halen görüştüklerini belirtti. "Doğru bir evlilik miydi?" sorusuna ise Alçı, "Bu çok zor bir soru. Şikayet etmek istemiyorum, bana çok şey kattı ama beni yordu da. Birbirimize daha benzeyen insanlar olsaydık, hayat daha kolay olurdu." diyerek cevap verdi.

TAZMİNAT TALEBİ

Alçı'nın Kütahyalı'dan talep ettiği 40 milyon TL'lik tazminat, boşanma haberlerinin magazin gündemine bomba gibi düşmesine neden oldu.