ERDAL BEŞİKÇİOĞLU SOKAKTA GERÇEK BİR AMİRLE KARŞILAŞTI

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Beşikçioğlu'nun Samimi Anları Sosyal Medyada İlgi Odağı Oldu

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Etimesgut Belediye Başkan adayı gösterilen ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi saha çalışmalarına başladı. Vatandaşlarla bir araya gelen Beşikçioğlu'nun, sokakta gerçek bir emekli başkomiserle karşılaştığı anlar sosyal medyada geniş yankı buldu.

BEHZAT Ç.'DEN GERÇEK HAYATA

Behzat Ç. karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Beşikçioğlu, Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. "Benim ikna olmam uzun sürdü. Çünkü daha önce böyle bir şey yapmadım" şeklindeki sözleriyle siyasete atılma sürecini anlatan Beşikçioğlu, gerçek bir polis memuru ile karşılaştığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

SAMİMİ DİYALOGLAR DİKKAT ÇEKTİ

Erdal Beşikçioğlu ile emekli başkomiser arasında geçen samimi diyaloglar, sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgiyle karşılandı. Emekli başkomiserin, "Siz mi amirsiniz? Ben mi?" sorusuna Beşikçioğlu'nun "Siz amirsiniz tabii" yanıtı, ikili arasındaki nezaket ve saygıyı gözler önüne serdi.

Bu anlar, sosyal medyada kısa sürede yayılarak, kullanıcılar tarafından sıkça paylaşıldı ve yorumlandı. Erdal Beşikçioğlu'nun siyasete atılması ve sahada gerçekleştirdiği çalışmalar, vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor.