ACUN ILICALI O ANLARI AÇIKLADI

Survivor All Star 2024'te yaşanan gerilim dolu anlar, Acun Ilıcalı'nın sinirlenip sandalye fırlattığı ve konseyi terk ettiği sahnelerle zirveye ulaştı. Ilıcalı, bu olayın perde arkasını 'Cevap Ver Türkiye' programında açıkladı.

 

TANSİYON YÜKSEK: ACUN ILICALI NEDEN SANDALYE FIRLATTI?

Survivor'ın heyecan dolu sezonunda, Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara yönelik sinir patlaması ve sonrasında yaşananlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ilıcalı, yarışmacıların sürekli olay çıkarması ve kaotik bir ortam yaratması üzerine "Siz ne istiyorsunuz? Her gün olay çıkartıyorsunuz. Kavga mı kaos mu?" diyerek tepkisini gösterdi. Nagihan'ın Aleyna'ya fiziksel teması sonrasında ise Ilıcalı'nın sabrı taştı ve konseyi yarıda kesme kararı aldı.

ACUN ILICALI OLAYLI GECENİN DETAYLARINI ANLATTI

'Berfu ve Eser Yenenler'in sunduğu 'Cevap Ver Türkiye' programına konuk olan Ilıcalı, o gece yaşananları ve neden bu kadar sinirlendiğini detaylarıyla anlattı. Ilıcalı, "Rahmetli babamın bir lafı vardı rahat battı diye. Gerçekten Survivor'da bu kadar güzel bir kadro varken bu kadar sorunun olması beni çok rahatsız etti" dedi. Yayın kuralları gereği yaşananların sadece yüzde 20-25'lik bir kısmını gösterebildiklerini belirten Ilıcalı, kalan kısmın şok edici olduğunu ifade etti.

SANDALYEYİ NEDEN FIRLATTI?

Eser Yenenler'in sandalyeyi itmesiyle ilgili sorusuna Ilıcalı, "Kırmamaya çalıştım. Bizde insanız, sonuçta ben de çok nadir sinirlenirim. Buradaki konu, yarışmacılarımızın olaydan sonraki rahat tavırlarıydı. Beni çıldırttı. Onu kaldıramadım. Yarışmacılarımıza söyledim, inşallah iyi bir sezon olur" şeklinde yanıt verdi