SURVIVOR'DA NAGİHAN'IN KAZANCINI AÇIKLADI

Survivor yarışmasının kulislerinden sızan bilgiler, yarışmanın sevilen isimleri Nagihan ve Turabi'nin özel anlaşmaları ve kazançları hakkında çarpıcı iddiaları gündeme taşıdı.

 

FARKLI ANLAŞMALAR VE YÜKSEK KAZANÇLAR

"Söylemezsem Olmaz" programında konuşulanlara göre, Nagihan Karadere ve Turabi Çamkıran arasında yapılan anlaşmaların diğer yarışmacılardan farklı olduğu ve bu iki ismin yarışmaya katılmalarının arkasında büyük miktarda paraların döndüğü iddia edildi. Programın sunucularından Didem Delen, Acun Ilıcalı'nın Turabi'nin sosyal medya gücü ve yarışmacılık yeteneklerinin farkında olarak özel bir anlaşma yaptığını belirtti. Delen, "Nagihan ve Turabi ile farklı anlaşma yapılmış. İkisi de reyting canavarı, çok yüksek marjinal karakterler" ifadelerini kullandı.

NAGİHAN'IN HAFTALIK ÜCRETİ DUDAK UÇUKLATTI

Bilal Özcan'ın açıklamaları ise daha da dikkat çekiciydi. Özcan, Nagihan Karadere'nin Survivor'dan ayda 400 bin lira, yani haftalık 100 bin lira kazandığını ve bu ücretin yarışmada kaldığı sürece devam edeceğini iddia etti. "Atla deve değil" diyerek belirttiği ücret, yarışmanın perde arkasındaki finansal detayları merak konusu yaptı.