HAKAN HATİPOĞLU'NDAN ŞOK İTİRAF: ACUN ILICALI CEZAYI KESTİ!

Survivor 2024'te yaşanan son olaylar, yarışma dünyasında büyük yankı uyandırdı. Acun Ilıcalı'nın yarışmacılardan birine, kuralları ihlal ettiği için verdiği ceza sosyal medyanın gündemine oturdu.

Survivor 2024, reyting rekorları kıran ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen bir yarışma olmaya devam ediyor. Ancak bu kez yarışmanın konusu, bir yarışmacının kuralları ihlal ederek ailesiyle gizlice iletişim kurmaya çalışması oldu. Hakan Hatipoğlu, Rio'da gerçekleşen bir etapta, yarışma kurallarını çiğneyerek ailesiyle gizlice iletişim kurmaya çalıştı. Bu durum, Acun Ilıcalı ve Hakan Hatipoğlu arasında yaşanan diyalogla sosyal medyanın diline düştü.

ACUN ILICALI'DAN CEZAİ YAPTIRIM

Acun Ilıcalı, yarışma kurallarını ihlal eden Hakan Hatipoğlu'na yönelik tepkisini ve verdiği cezayı açıkladı. Ilıcalı, Survivor'da iletişimle ilgili kuralların çok net olduğunu ve bu kurallara uyulması gerektiğini vurguladı. Hakan Hatipoğlu'na 3 ödül yaptırımı uygulanacağını belirten Ilıcalı, diğer yarışmacıların da bu konuda daha dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

HAKAN HATİPOĞLU'NDAN ŞOK İTİRAF: ACUN ILICALI CEZAYI KESTİ!

HAKAN HATİPOĞLU'NUN İTİRAFI

Hakan Hatipoğlu, Acun Ilıcalı'nın ısrarlı soruları karşısında ailesiyle iletişim kurmaya çalıştığını itiraf etti. Bu durum diğer yarışmacılar arasında da şaşkınlık yarattı. Hatipoğlu, kısa süreli iletişiminde ailesinden Survivor dışı konular hakkında konuştuklarını ve bu durumun kendisi için bir hata olduğunu kabul etti.