DİLBER DANSI İÇİN RAMAZAN KARARI

"İnci Taneleri" dizisi, ilk bölümünden itibaren Dilber dansıyla büyük ilgi çekti. Ancak ramazan ayında dans sahnelerine ara verileceği iddia ediliyor.

"İnci Taneleri" dizisi, yayınlandığı günden bu yana Dilber dansı ile adından söz ettirmeyi başardı. Sosyal medyada tartışmalara neden olan ve izleyicileri ikiye bölen bu pavyon dansı, ramazan ayı boyunca ekrana gelmeyecek. Yapılan açıklamalara göre, dizinin yapım ekibi ve senaristler, ramazan ayının ruhuna uygun hareket etme kararı alarak, bu dönemde dans sahnelerini diziden çıkarma kararı aldı.

DİLBER DANSI İÇİN RAMAZAN KARARI

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi isimlerin rol aldığı "İnci Taneleri" dizisinde, Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin dans sahneleri büyük ilgi görüyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Hazar Ergüçlü, bu dans sahneleri için dans hocası Elif Erol ile özel olarak çalışıyor ve yeni dans figürleri üzerinde duruyor. Ancak yaklaşan ramazan ayı nedeniyle, dizinin bu özel sahnelerine bir süreliğine ara verilmesi planlanıyor.