SURVIVOR'DA GÖRÜLMEMİŞ OLAY: HIRSIZLIK YAPTI

Survivor All Star yarışmasında yaşanan beklenmedik bir olay, Acun Ilıcalı'nın acil durum konseyi toplamasına neden oldu. Yiğit Poyraz'ın Dominik'te bir evden erzak çalması, Survivor tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir cezaya yol açtı. İşte, yaşananlar ve Poyraz'ın aldığı ceza hakkında detaylar...

Acun Ilıcalı, Survivor tarihinde benzeri olmayan bir olayla karşı karşıya kaldıklarını ifade ederek Poyraz'ın yaptığı hatayı ve ona verilecek cezayı açıkladı. Poyraz'ın, bir Dominik vatandaşının evine girerek erzak çaldığı ve bu durumun normal şartlar altında polis müdahalesi ve mahkeme sürecini gerektireceğini belirtti. Ancak yapımcı müdahalesiyle bu süreçten kaçınıldı.

SURVIVOR'DA GÖRÜLMEMİŞ OLAY: HIRSIZLIK YAPTI

Poyraz'ın Savunması ve Aldığı Cezalar

Poyraz, yaptığı hareketin savunmasında, evden sadece temel besin maddeleri aldığını ve değerli hiçbir şeye dokunmadığını ifade etti. Ancak bu savunma, yaptığı eylemin ciddiyetini azaltmadı. Acun Ilıcalı, Poyraz'a Survivor tarihinde görülmemiş bir ceza olarak, kendisinin kazanacağı 15 ödülden mahrum bırakılacağını duyurdu. Diğer yarışmacılar arasında itiraf edenlere de cezalar verildi.

SURVIVOR'DA GÖRÜLMEMİŞ OLAY: HIRSIZLIK YAPTI

Takım Arkadaşlarından Destek

Olaya aksiyon alan sadece Poyraz olmasına rağmen, mavi takımdan diğer yarışmacılar da "ben de varım" diyerek Poyraz'ın cezasını paylaştı. Bu dayanışma, Poyraz'ın cezasının 15'ten 10'a indirilmesini sağladı. Mavi takımın diğer erkek yarışmacılarına 3'er, Batuhan'a ise 2 ödül cezası verildi. Aysu'ya da yardımları nedeniyle 4 ödül cezası verildi.

Kırmızı takım yarışmacıları, yaşanan olay karşısında şaşkınlıklarını ve takımlarının durumunu mizahi bir dille yorumladılar. Hilmicem, kendi takımlarının aslında ne kadar uslu olduğunu dile getirirken, Atakan yaşananların şaşırtıcı olduğunu ve Poyraz'ın hayati tehlikesinin bulunduğunu ifade etti.